chataigniers
Nieuw: extra service aan onze huurders.
Na de definitieve reservering krijgt u toegang tot een speciale portal waar u heel veel extra door ons samengestelde informatie op maat kunt downloaden (o.a. wandelingen en plattegronden, links en tips)

NIEUW:
Internet in woning 1.
Voor € 10,- per verblijfsperiode kunt u onbeperkt gebruik maken van draadloos internet.

 

HUURDERSSERVICE

Wij vinden het belangrijk om het onze gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken. Onze gastvrouw ter plaatse doet uiteraard haar best om u van de nodige informatie en service te voorzien, maar we willen onze huurders ook voor vertrek zo uitgebreid mogelijk informeren.

Waar de een voor de Elzas kiest vanwege de rust en de natuur, zoekt de ander deze streek om urenlang te wandelen. Ook zijn er jaarlijks gasten die terugkomen voor de gastronomie en de wijn. Zo zijn er verschillende redenen om Residence Les Chataigniers te bezoeken.

We stellen huurders in de gelegenheid zelf de nodige informatie te downloaden en zo een uitgebreid pakket op maat samen te stellen. Indien een reservering na betaling defititief is, krijgt de huurder een speciale inlog naar de huurdersservice. Hier vindt u o.a. een aantal prachtige wandelroutes in de nabije omgeving (door ons zelf samengsteld en geadviseerd) incl. plattegronden, stadswandelingen, links naar bijzondere restaurants in de omgeving, informatie over de streek en nog vele andere extra's. Ook vindt u hier reacties en ervaringen van andere gasten.

De vakantiewoningen bevinden zich in Residence les Chataigniers, Pfaffenbronn, Elzas Frankrijk

kaart elzas

kaart elzas

Unieke vakantiebestemming op slechts 5 uur reizen van de Randstad! Ook ideaal voor weekend of midweek.